De Saldobaas app

F.A.Q.

Waarom wordt de Saldobaas app uit de appstores gehaald?

Wij halen de Saldobaas app uit de appstores omdat de app niet meer wordt ondersteund. Je kunt de app nog wel gebruiken, echter wordt de app niet meer geupdate. Het zou kunnen zijn dat de app straks niet meer functioneert. Ook kunnen wij niet meer ingaan op meldingen van gebruikers. Deze zullen wij niet meer in behandeling nemen. Dat vinden wij ook jammer.

Wat gebeurt er met de Saldobaas app voor gebruikers?

Als je de Saldobaas app nu gebruikt, kun je deze nog blijven gebruiken. Als je de app van je apparaat verwijderd, kun je deze niet meer opnieuw installeren. Dit is omdat de Saldobaas app uit de appstores is verwijderd. Je kunt de app niet meer opnieuw downloaden. Ook wordt de Saldobaas app niet meer ondersteund. De app wordt door ons niet meer geupdate. Het zou kunnen zijn dat de app straks niet (meer) goed functioneert. Ook zullen wij niet meer ingaan op meldingen van gebruikers. Deze zullen wij niet meer in behandeling nemen.

Wordt de Saldobaas app nog ondersteund?

De Saldobaas app wordt niet meer ondersteund. Je kunt de app nog wel gebruiken, echter wordt de app niet meer geupdate. Het zou kunnen zijn dat de app straks niet (meer) goed functioneert. Ook kunnen wij niet meer ingaan op meldingen van gebruikers. Deze zullen wij niet meer in behandeling nemen.

Hoe kan ik mijn gegevens uit de app halen?

Het is helaas niet mogelijk om je gegevens uit de app te halen of te exporteren.

Zijn er alternatieven beschikbaar?

Er zijn verschillende apps waarmee je inzage hebt in je inkomsten- en uitgavenpatroon. De meeste banken bieden een(gratis) app aan. Ook zijn er apps beschikbaar zoals bijvoorbeeld Dyme.

Waarom kan ik de app niet meer downloaden?

De Saldobaas app wordt niet meer ondersteund. Ook is kun je de Saldobaas app niet meer downloaden.

Wanneer is de Saldobaas app voor het laatst geupdate?

De Saldobaas app is voor het laats geupdate medio april 2023.

Waar kan ik de Saldobaas app downloaden?

Vanaf maart 2024 is de Saldobaas app niet meer te downloaden.

De Saldobaas app

Saldobaas is een handige app, waarmee jij overzicht krijgt over je financiën.

Gebruik je Saldobaas  regelmatig, dan kun je zien hoeveel jij maandelijks uit kunt geven.
De app helpt je om je budget goed in de gaten te houden, en te zorgen dat je iedere maand uitkomt met je budget.

Met Saldobaas wordt jij dus baas over je eigen budget.

Hoe werkt het?

Saldobaas werkt heel simpel. Jij voert elke maand al je inkomsten en uitgaven in en Saldobaas berekent hoeveel je dan nog overhoudt. Waarom?

Je inkomsten – je uitgaven = wat je écht te besteden hebt.

Het saldo op je bankrekening vertelt je namelijk niet of morgen misschien je huur nog afgeschreven wordt.  Wil jij dus weten of je genoeg geld hebt om een nieuw paar sneakers te kopen, dan kan Saldobaas je laten zien wat je deze maand overhoudt (of niet…).

Saldobaas werkt alleen als jij je inkomsten en uitgaven goed bijhoudt.

Af en toe een kleine uitgave  vergeten is niet erg, maar grote uitgaven vergeten of lange tijd niets invoeren betekent dat het overzicht niet up-to-date is. Gelukkig hoef je niet iedere maand al je vaste uitgaven opnieuw in te  voeren: die kan Saldobaas automatisch maandelijks herhalen.

Voer je inkomsten en uitgaven regelmatig in

Saldobaas werkt het beste als je jouw inkomsten en uitgaven goed bijhoudt. Af en toe een kleine uitgave vergeten is niet erg, maar grote uitgaven vergeten of lange tijd niets invoeren betekent dat je overzicht niet up-to-date is.

In het rood? Voer het in als uitgave!

Als je aan het eind van de maand rood staat, is het slim om dat bedrag in de maand daarna in te voeren als uitgave. Waarom? Dan houdt Saldobaas rekening met je tekort bij het berekenen van je maandbudget, en houdt jij het overzicht over wat je te besteden hebt.

Geld over? Ook dat kun je invoeren!

Ook als je geld overhoudt aan het eind van de maand, is het slim om dat in te voeren als inkomsten. Saldobaas houdt daar dan rekening mee bij het berekenen van je resterend maandbudget.

SaldoBaas de app