De Saldobaas app

De Saldobaas app

Saldobaas is een handige app, waarmee jij overzicht krijgt over je financiën.

Gebruik je Saldobaas  regelmatig, dan kun je zien hoeveel jij maandelijks uit kunt geven.
De app helpt je om je budget goed in de gaten te houden, en te zorgen dat je iedere maand uitkomt met je budget.

Met Saldobaas wordt jij dus baas over je eigen budget.

Hoe werkt het?

Saldobaas werkt heel simpel. Jij voert elke maand al je inkomsten en uitgaven in en Saldobaas berekent hoeveel je dan nog overhoudt. Waarom?

Je inkomsten – je uitgaven = wat je écht te besteden hebt.

Het saldo op je bankrekening vertelt je namelijk niet of morgen misschien je huur nog afgeschreven wordt.  Wil jij dus weten of je genoeg geld hebt om een nieuw paar sneakers te kopen, dan kan Saldobaas je laten zien wat je deze maand overhoudt (of niet…).

Saldobaas werkt alleen als jij je inkomsten en uitgaven goed bijhoudt.

Af en toe een kleine uitgave  vergeten is niet erg, maar grote uitgaven vergeten of lange tijd niets invoeren betekent dat het overzicht niet up-to-date is. Gelukkig hoef je niet iedere maand al je vaste uitgaven opnieuw in te  voeren: die kan Saldobaas automatisch maandelijks herhalen.

Voer je inkomsten en uitgaven regelmatig in

Saldobaas werkt het beste als je jouw inkomsten en uitgaven goed bijhoudt. Af en toe een kleine uitgave vergeten is niet erg, maar grote uitgaven vergeten of lange tijd niets invoeren betekent dat je overzicht niet up-to-date is.

In het rood? Voer het in als uitgave!

Als je aan het eind van de maand rood staat, is het slim om dat bedrag in de maand daarna in te voeren als uitgave. Waarom? Dan houdt Saldobaas rekening met je tekort bij het berekenen van je maandbudget, en houdt jij het overzicht over wat je te besteden hebt.

Geld over? Ook dat kun je invoeren!

Ook als je geld overhoudt aan het eind van de maand, is het slim om dat in te voeren als inkomsten. Saldobaas houdt daar dan rekening mee bij het berekenen van je resterend maandbudget.

SaldoBaas de app