Contact

Vragen of opmerkingen? Neem contact op.

Vragen of opmerkingen?

Email ons: saldobaas@125procent.nl

Saldobaas helpt je om overzicht te krijgen over je financiën. Saldobaas helpt je om je budget in de gaten te houden, zodat je niet in de schulden komt. Dat doen we door middel van lessen en voorlichting.

125Procent is de bedenker en uitvoerder van alle Saldobaas producten. 125Procent is een innovatief project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke thema’s. 125Procent combineert deze thema’s met creativiteit, kwaliteit en een professionele aanpak. 125Procent levert altijd ‘projecten met meerwaarde’, voor de klant én voor de maatschappij. Wil je meer informatie over 125Procent, bezoek dan onze website www.125procent.nl.

Gastles aanvragen

Wil je een gratis Saldobaas gastles aanvragen? Vul dan het contactformulier in, en wij nemen contact met je op.

Saldobaas helpt je om overzicht te krijgen over je financiën. Saldobaas helpt je om je budget in de gaten te houden, zodat je niet in de schulden komt. Dat doen we door middel van lessen, voorlichting en de Saldobaas app. 125Procent heeft in samenwerking met studenten van de Hogeschool Inholland Den Haag de deze app bedacht. Schuldenlab070 en AEGON financieren de app. Wearejust heeft de app ontwikkeld.

Wil je onze promokit downloaden om op je website te zetten, om bij je social media bericht te voegen of te delen op je intranet? Klik dan op de download button voor het .zip-bestand.